Spurs připraveni jmenovat Villase-Boase

villasboas-andre

Tottenham Hotspur by podle nejnovějších zpráv mohl již o víkendu jmenovat svého nového manažera, jímž by měl být bývalý lodivod Chelsea Andre Villas-Boas.

Předseda Spurs Daniel Levy je připraven dát Portugalci druhou šanci v Premier League, jen čtyři měsíce poté, co byl Villas-Boas vyhozen z Chelsea. Jeho příchodu napomáhá i fakt, že ve čtvrtek byly potvrzeny odchody trenérů Joea Jordana a Kevina Bonda.

Villas-Boas se v případě svého nástupu bude muset ihned pustit do boje o udržení chorvatského záložníka Luky Modriče, jenž je odhodlán odejít do Realu Madrid, kde by si na rozdíl od Tottenhamu mohl zahrát Ligu mistrů.

Podle bývalé hvězdy Realu Madrid Gutiho však Modrič není pro Bernabeu dost dobrý. „Nebyl klíčovým hráčem ani pro Tottenham,“ řekl Guti. „Nemyslím si, že udělal dost, aby mohl hrát za Madrid,“ dodal Guti.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>