Alex kritizuje majitele Chelsea Abramoviče

abramovic-roman

Brazilský obránce Alex kritizuje majitele svého bývalého klubu Chelsea Romana Abramoviče za to, že příliš brzy vyhodil manažera Andreho Villase-Boase.

Nynější obránce Paris Saint-Germain se pustil do Abramoviče, který se podle něj unáhlil s vyhazovem Villase-Boase, jenž byl nedávno jmenován manažerem Tottenhamu Hotspur. Alex si myslí, že vedení Chelsea zpanikařilo při tlaku Tottenhamu a Manchesteru City.

„Andre měl dostat více času. Koneckonců, klub za něj utratil spoustu peněz, aby ho získal z Porta a musel vzít v úvahu, že tam byl novým manažerem a musel si sednout s novými hráči. Všichni začali hledět přes rameno, protože Manchester City byl v první čtyřce a Spurs nás doháněli,“ myslí si Alex.

Ten si chválí působení v Paris Saint-Germain, kam z Chelsea v lednu odešel a je spokojen i s katarskými majiteli klubu, kteří podle něj vytvářejí menší tlak na tým, než Abramovič. „My tu rozhodně nejsme pod stejně velkým tlakem. Tým potřebuje alespoň dvě sezóny, aby se sehrál a dostal se do pozice, kdy bude pravidelně bojovat o trofeje,“ dodal Alex.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>