Lampard v hledáčku LA Galaxy

lampard-frank

LA Galaxy jsou připraveni podniknout další pokus o podepsání Franka Lamparda z Chelsea, kterého by rádi viděli vedle Davida Beckhama.

Americký klub věří, že může dát dohromady nabídku, která přesvědčí Lamparda k přestupu, přestože mu v Chelsea zbývá ještě roční kontrakt na 130 tisíc liber týdně a v případě jeho dokončení získá značný věrnostní bonus. 34letý záložník je již nyní legendou klubu, do kterého přišel v roce 2001.

Lampard mu pomohl vyhrát Ligu mistrů, tři tituly Premier League, čtyři FA Cupy a dva ligové poháry. V minulé sezoně ale anglický reprezentant už tak silnou pozici v základní sestavě neměl a v několika zápasech ani nepatřil do základní sestavy.

Počítá se navíc s tím, že manažer Roberto Di Matteo bude pokračovat v omlazení kádru a Lampard je jedním z hráčů, kteří by na to mohli doplatit. Lampardovo místo v sestavě by totiž mohl zaujmout Luka Modrič z Tottenhamu, o kterého má Chelsea velký zájem. Teď jde tedy jen o to, jak se rozhodne sama anglická hvězda.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>