AC Milán bude vracet peníze za vstupenky

ibrahimovic-zlatan-milan

Vedení AC Milán již oznámilo, že bude nabízet náhrady za sezónní vstupenky na domácí utkání, kvůli prodeji hlavních hvězd týmu Zlatana Ibrahimoviče a Thiaga Silvy.

Tým Serie A, který se v loňském ročníku umístil na druhém místě za Juventusem, přes léto značně obměnil kádr a z týmu odešli oblíbení hráči Alessandro Nesta, Clarence Seedorf, Gennaro Gattuso, nebo Filippo Inzaghi. Největší ránou pro příznivce Rossoneri byl však odchod Zlatana Ibrahimoviče a Thiaga Silvy do bohatého Paris Saint-Germain.

Mnozí fanoušci, kteří si již koupili sezónní vstupenky svého klubu, proto byli velice rozladěni a stěžovali si, že klub lístky prodal po falešnou záminkou. AC Milán totiž oznamoval, že i pro příští sezónu obě opory klubu zůstanou na San Siru. Vedení AC tak nyní udělalo vstřícný krok a fanouškům, kteří ztratili zájem o permanentky, je ochotno vrátit vynaložené peníze.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>