Capello trenérem Ruska?

capello-fabio

Náhradou Dicka Advocaata na pozici trenéra ruského národního týmu by se údajně mohl stát bývalý manažer Anglie Fabio Capello.

Italský trenér už by rád zahájil jednání o svém novém angažmá, ale v cestě zatím stojí jmenování nového prezidenta ruské FA. Dalším problémem je postoj domácích fanoušků, kteří by na místě kouče rádi viděli ruského trenéra. Poslední draze placení Nizozemci Advocaat a Guus Hiddink rozhodně očekávaní nenaplnili.

Capello byl nedávno spojován s angažmá v bohaté Anži Machačkale, než klub z Dagestánu jmenoval právě Hiddinka. 66letý Capello se zatím do důchodu nechystá a  podle svých slov by rád prožil ještě jedno velké angažmá mimo Itálii.

Ve středu ruská FA rozhodne o datu volby nového prezidenta poté, co se kvůli brzkému konci na mistrovství Evropy 2012 rozhodl rezignovat Sergej Fursenko. Advocaat byl s 5,7 miliony liber ročně nejlépe placeným trenérem na Euru 2012 a Capello rozhodně nebude o nic levnější.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>